Hosting, web sitenizin sunucularda barındırıldığı, web alan, mail, veri tabanı gibi araçları kullanabileceğiniz bir hizmettir

Hosting Nedir?

Web barındırma, kurumların ve bireylerin İnternet'e bir web sitesi veya web sayfası göndermesine izin veren bir hizmettir. Bir web barındırma hizmeti veya web barındırma hizmeti sağlayıcısı, web sitesi veya web sayfası için İnternet'te görüntülenmesi gereken teknolojileri ve hizmetleri sağlayan bir işletmedir. Web siteleri, sunucular adı verilen özel bilgisayarlarda barındırılır veya depolanır.

İnternet kullanıcıları web sitenizi görüntülemek istediklerinde, tek yapmanız gereken web sitenizin adresini veya etki alanını tarayıcılarına yazmaktır. Bilgisayarları daha sonra sunucunuza bağlanacak ve web sayfalarınız tarayıcı aracılığıyla onlara iletilecektir.

Çoğu hosting şirketi, onlarla ev sahipliği yapmak için alan adınızın sahibi olmayı gerektirir. Bir alan adınız yoksa, hosting şirketleri bir tane satın almanıza yardımcı olur.

Web sitenizi websitem.com ile oluşturmaya ve barındırmaya karar verirseniz, özel bir etki alanı, e-posta adresleri ve web barındırmalarının tümünü tek bir abonelik içinde barındırabilirsiniz.

- İletişim

Mesaj göndermek için yandaki formu doldurun.

Adresimiz

Merkez Mah. Atatürk Cad. No: 168/2
ARDEŞEN/RİZE

- Bize Yazın

Başarılı! Mesajınız bize ulaştı.
Hata! Mesajınızı gönderirken bir hata oluştu.