Markaların çevrimiçi ortamda öne çıkmaya çalıştığı mevcut küreselleşme bağlamında, özellikle Çin kadar geniş bir pazar söz konusu olduğunda, web sitesi kişiselleştirme ve bireysellik bir zorunluluk haline geldi.

.CN (Çin) domain nasıl alınır?

Sonuç olarak, .CN alan adı uzantısı, bu ülkede pazarları fethetmek isteyen ve daha da önemlisi, geleneksel .COM veya .NET web siteleriyle karşılaştırıldığında kişiselleştirilmiş bir yaklaşımla rakiplerinden farklılaşan işletmeler için bir seçenek haline gelmiştir. Bir .CN alan adı uzantısı, Çin'deki kadar büyük bir piyasaya yönelik pratik bir yaklaşımdan çok daha fazlasıdır, ama aynı zamanda psikolojik bir yaklaşımdır: Bir web sitesinde kendi kültürü ve prensiplerine çok düşkün bir topluluk tarafından güvenilirlik oluşturmaya yardımcı olur. . Yerel topluluklarla aynı dili konuşmanın etkili bir yolu.

Yerel tanıma dışında, .CN alan adının Çin toplumunda farklı nişlerle birlikte kullanıldığı çılgınca bilinmektedir: eğitim (edu.cn veya ac.cn), hükümet (gov.cn) veya STK'lar (org.cn). Dahası, iller çevrimiçi ortamda da kendilerini belli etmişlerdir: bj.cn (Pekin), vb.

Herhangi bir işletme sahibi, bilginin dağıtımını hedef kitlesine mümkün olduğunca açık bir şekilde önceliklendirmelidir. Bu durumda, bir marka Çin'deki kitleye hitap ediyorsa, bir .CN alan adı için kayıt yapmak muazzam bir etkiyle küçük bir adım olabilir. Çin'deki gibi belirli bir piyasayı kazanmanın avantajları şunlardır:

  • A .CN alan adı uzantısı, markaların günümüzde sahip olduğu en yaygın sorunlardan birini çözmektedir. Bir .CN web sitesinin doğrulama süreci, şirketin meşru, güvenilir ve güvenilir olmasını sağlar.
  • Yerel çevrimiçi alaka düzeyi, geleneksel yerine bir .CN alan adı kullanmaktan başka bir noktadır. Web sitesinde dikkatlice tasarlanmış içeriklerin yardımıyla, bu kişiselleştirilmiş uzantı, arama motoru sıralamasında daha güçlü bir SEO puanı sağlayacaktır. Bu, web sitenizin daha geniş bir kitleye ulaştırılacağı anlamına gelir.
  • Çevrimiçi ortam için Çin yasaları, sitenizde oturum açan herhangi bir kullanıcının yararına olabilecek .CN web sitenize de uygulanacaktır. Ayrıca bu, şirket sahiplerinin de yasal ve ticari çıkarlarının tarafsız bir üçüncü taraf tarafından da korunmasını sağlar.
  • Güvenlik, burada bahsetmeye değer başka bir argümandır: .CN alan adı uzantısının büyük olasılıkla yerli sunucuları kullanacağı gerçeği göz önüne alındığında, kullanıcıların bir çığ olması durumunda web sitelerinin daha hızlı ve daha kararlı olması sağlanacaktır.

Çin’in geniş nüfusunun yaygınlaşması nedeniyle, Çin’de çevrimiçi ortamda 13 milyondan fazla web sitesi var. Öyle olsa bile, .CN alan adıyla kullanılabilecek milyonlarca olasılık vardır, bu sayede web siteniz basit, hatırlanması kolay ve aynı zamanda web sitelerinin çeşitliliğinde göze çarpabilir.

.CN alan adı tescil için tıklayın.

- İletişim

Mesaj göndermek için yandaki formu doldurun.

Adresimiz

Merkez Mah. Atatürk Cad. No: 168/2
ARDEŞEN/RİZE

- Bize Yazın

Başarılı! Mesajınız bize ulaştı.
Hata! Mesajınızı gönderirken bir hata oluştu.