.DE, Almanya'nın resmi alan adı uzantısına veya internet ülke kodu üst düzey alanına (ccTLD) karşılık gelir. DE'nin yazılmamış anlamı, Almanya'nın Almanca sözcüğü olan Deutschland'dır. 1986'da tanıtıldı ve Almanya'ya bağlı kuruluşlar için tasarlandı. DENIC, kayıt işlemini yürütmek için yetkili birimdir.

.DE (Almanya) domain nasıl alınır?

Almanya, Avrupa'da güçlü ve etkili bir millettir. Aynı zamanda, İsviçre ve New York ile karşılaştırılabilir bir yaşam standardıyla dünyadaki en zengin ve en ilerici ülkeler arasındadır. Milyonlarca turist, ihtişamını ve zamansız mimarisini şahsen görmek için ülkeyi her yıl ziyaret ediyor. Almanya'nın başkenti Berlin, yüzyıllık sanatlarıyla ve muhteşem gece hayatıyla ünlüdür. Öte yandan, dünyaca ünlü Oktober Fest'e katılmak için Münih binlerce yabancı tarafından ziyaret edilmektedir.

Neden Almanya? Yatırımlarınızı bu bölgeye yerleştirmek garantili bir kazançtır. Almanya’nın ekonomisi yıllar boyunca istikrarlı bir şekilde istikrarlı. Emek maliyeti pahalı olabilir ama yüksek eğitimli ve yetenekli işgücünü işe alırsınız. Yabancı yatırımcıların ayrımcılığa uğradığı diğer ülkelerin aksine, Almanya hem yabancı hem de yerli şirketler için eşit fırsatlar ve faydalar sunmaktadır. Ve çok daha fazlası!

Şirketiniz Almanya'da bir şirket genişletmesi yapıyorsa, çevrimiçi varlığınız için .DE alan adlarını kaydettirmenizi öneririz. Bu, firmanıza birçok şekilde fayda sağlayacaktır:

  • .DE alan adı uzantısı, Alman dijital pazarında marka adınız için profesyonel bir imaj oluşturmanıza yardımcı olur. Bu, bu bölgede başarılı olmanın ilk adımıdır.
  • .DE alan adı uzantısı, şirketinizin alan son ekini kullanacak ve ayrıca yerel olarak çalışacak resmi belgelere sahip olduğunu kanıtlar. Sonuç olarak, şirketiniz Almanya ile olan bağlantısını güçlendirebilir ve yerel tüketicilerin güvenini kazanabilir.
  • .DE alan adı uzantısı Almanya'da çok popüler. Alman şirketleri ve Alman devlet kurumları tarafından kullanılır. Bu nedenle, yerel normları benimsemek ve web sayfanızı yerelleştirmeniz ideal olacaktır.
  • .DE alan adı uzantısı, müşterilerin güven düzeyini artırmaya yardımcı olur. Dijital alışveriş yapan kullanıcılar, alışveriş yaparken her zaman yerel web sitelerini arar. Yakınlık ve işlem kolaylığı izlenimi verir.
  • .DE alan adı uzantısı, özelleştirilmiş web sitesi adresleri için idealdir. Örnek: www.cutebride.com yerine www.cutebri.de veya www.winterride.com yerine www.winterri.de.
  • .DE alan adı, web sitenizin URL adresini benzersiz hale getirerek, sayfanızı diğerlerinden ayırmanıza gerek kalmaz. İnternet kullanıcılarına özellikle hedef müşterileriniz için hızlı bir geri dönüş var.

.DE alan adı tescil için tıklayın.

deutschland, almanya, domain, alan adı

- İletişim

Mesaj göndermek için yandaki formu doldurun.

Adresimiz

Merkez Mah. Atatürk Cad. No: 168/2
ARDEŞEN/RİZE

- Bize Yazın

Başarılı! Mesajınız bize ulaştı.
Hata! Mesajınızı gönderirken bir hata oluştu.