.UK, İngiltere'nin (İngiltere) resmi alan adı uzantısını veya internet ülke kodu üst düzey alan adını (ccTLD) temsil eder. 1985 yılında piyasaya sürüldü ve Birleşik Krallık ile bağlantıya sahip kuruluşlar için tasarlandı. Nominet UK, faaliyetlerini ve kayıtlarını yürütmek için yetkili bir birimdir. Öte yandan, Marcaria.com .UK alan adı uzantısına ilişkin uygulamaları işlemek için güvenilir ve akredite bir kayıt kuruluşudur.

.UK (İngiltere) domain nasıl alınır?

İngiltere'nin iki harfli ülke kodu olarak kullanılmasının yanı sıra, İngiltere diğer kısaltma ve kısaltmalar için de kullanılır. Birleşik Krallık aynı zamanda: Bilinmiyor, Uttarakhand (yer), Unabkömmlich (Almanca'dan askerlikten muaf olmak için), Universitätsklinik (üniversite hastanesi için Almanca sözcük), Utilities Kingston (Kanadalı şirket ismi), Kansas Üniversitesi (eğitim kurumu) ve University of Kentucky (eğitim kurumu).

Birleşik Krallık, GSYH (gayri safi yurtiçi hasıla) ve PPC (satın alma gücü paritesi) açısından kelimenin en büyük dokuzuncu ekonomisi açısından dünyanın en güçlü beşinci ekonomisidir. Ekonomik faaliyetleri, uçak, araba, ilaç ve petrol ihracatından gelen milli gelir kaynakları ile çeşitlilik göstermektedir. İngiltere, yatırımları yerleştirmek ve güçlü bir marka adı oluşturmak için cazip bir destinasyondur. Bu ülkedeki vergi sistemi, hem yerli hem de yabancı yatırımcıları yeni işletmelere başlamaya teşvik etmek için tasarlanmıştır. Bunun da ötesinde, İngiltere'deki altyapı ve ulaşım şemaları, yalnızca ülke içinde değil, komşu ülkelerle de iş bağlantılarını sürdürmek için elverişlidir.

İngiltere, her türlü iş girişimi için gerçekten büyük bir pazar yeridir. Şirketinizin bu ülkede başarısını güvenceye almak istiyorsanız, sizi .UK alan adlarına kaydettirmenizi öneririz. Bunu yapmak işinize aşağıdaki şekillerde yardımcı olur:

  • .UK alan adları, markanızın İngiltere ile bağlantısını kurmada yardımcı olur. Bu ülkede işinizin başarısını sağlamak istiyorsanız bu gereklidir.
  • .UK alan adları güvenilir ve profesyonel bir çevrimiçi itibar oluşturmaya yardımcı olur. .UK alan adı uzantısını kullanmanıza izin vermeniz, işletmenizin yasal olduğunun bir kanıtıdır. Bu şekilde, web sayfanız bir aldatmaca ise hedef müşterileri endişelenmenize gerek kalmayacaktır. Aksine, tüketiciler, mağazanızdan alışveriş yapmalarını sağlayan tüm resmi belgelerinizin olduğunun farkındadır.
  • .UK alan adları, beyaz Şapka SEO stratejilerini kullanmanıza yardımcı olur. Optimizasyon teknikleriniz tamamen doğal ve organik ise (hangisi tavsiye edilirse), ülke kodu uzantısının kullanılması zorunludur. Yoğun bir şekilde ücretli reklamlara gerek kalmadan İngiltere'den gelen trafiğinizi artıracaktır.
  • .UK alan adları, maliyetlerinizi en aza indirerek ve tasarruflarınızı en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olur. Nasıl? Şirketiniz, pahalı SEO kampanyalarına büyük ölçüde bağımlı olmadığında, maliyetleri düşürebilir ve daha fazla tasarruf sağlayabilirsiniz. Ülke kodu alan adları, web sitenizin doğal trafik oluşturmasına ve dönüşüm sağlama oranını artırmasına yardımcı olduklarından bunu mümkün kılar.

.UK alan adı tescil için tıklayın.

- İletişim

Mesaj göndermek için yandaki formu doldurun.

Adresimiz

Merkez Mah. Atatürk Cad. No: 168/2
ARDEŞEN/RİZE

- Bize Yazın

Başarılı! Mesajınız bize ulaştı.
Hata! Mesajınızı gönderirken bir hata oluştu.